Vorige edities

2021

KLM Urban Trail Groningen 2021

Vijfde editie KLM Urban Trail Groningen een groot succes

Op zondag 24 oktober 2021 stonden er ruim 3500 deelnemers aan de start op de Ossenmarkt in Groningen. Voor het vijfde jaar op rij waren alle startbewijzen vroegtijdig uitverkocht. Ook tijdens deze jubileumeditie werd de Martinistad op een sportieve manier ontdekt. Mede door het weer, wat zorgde voor goede loopomstandigheden, was deze jubileumeditie een daverend succes.

Foto's Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Groningen

KLM Urban Trail Groningen een sfeervolle ontdekkingstocht met een uitverkochte aantal deelnemers

Op zondag 14 april stonden er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek. Samen met nog 17 andere locaties een groot succes. Geniet van de beelden en van jouw prestatie!

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Groningen Urban Trail

3.500 deelnemers maken een feest van zonnige Groningen Urban Trail

Zondagochtend 18 februari beleefde Groningen haar derde editie van de Groningen Urban Trail. Een recordaantal van 3.500 deelnemers genoot van een heerlijke ochtendzon en een vernieuwd parcours dat deelnemers door 20 bijzondere gebouwen leidde.

Foto's Aftermovie Magazine
2017

Groningen Urban Trail

Tweede editie opnieuw een enorm succes

Zondagochtend 2 april stond de tweede editie van de Groningen Urban Trail op het programma. De tweede editie trok 3000 sportievelingen waarmee het evenement dan ook uitverkocht was. Opnieuw konden de deelnemers genieten van een uniek parcours van 10 km dat hen door maar liefst 22 bijzondere en historische Groningse gebouwen leidde.

Foto's Aftermovie Magazine
2016

Groningen Urban Trail

Succesvolle eerste Groningen Urban Trail

Op zondag 3 april vond onder de allereerste editie van de Urban Trail® in Nederland plaats. Bijna tweeduizend deelnemers ontdekten op een unieke sportieve manier diverse highlights van de stad Groningen. De organisatie kijkt terug op een succesvolle eerste editie.

Foto's Aftermovie Magazine
Alle startbewijzen voor editie 2021 zijn uitverkocht.

Wil je toch nog meedoen? Bekijk het vraag en aanbod-platform op onze website.

Lees meer