Vorige edities

2023

KLM Urban Trail Groningen 2023

Een zonnige ontdekkingstocht door Groningen!

Op zondag 2 april stonden circa 3000 enthousiaste deelnemers aan de start van de zonnige KLM Urban Trail Groningen. Vanaf de Euroborg startten de deelnemers hun ontdekkingstocht door de grootste stad van Noord-Nederland waar zij onder andere een bezoek brachten aan IKEA, Salsa Juan Carlos en het Stadhuis.

Foto's Sfeerverslag Aftermovie
2022

KLM Urban Trail Groningen 2022

Zesde editie KLM Urban Trail Groningen letterlijk een echt Gronings feest

Ruim 2300 deelnemers stonden op zondag 10 april 2022 aan de start van de KLM Urban Trail Groningen op de Ossenmarkt. Zij genoten tijdens de zesde editie van een oergezellige Groningse sfeer met heerlijk hardloopweer. Het parcours volgde de pareltjes van de Martinistad in een bijzondere mix van cultuur en sport.

Foto's Persbericht Aftermovie
2021

KLM Urban Trail Groningen 2021

Vijfde editie KLM Urban Trail Groningen een groot succes

Op zondag 24 oktober 2021 stonden er ruim 3500 deelnemers aan de start op de Ossenmarkt in Groningen. Voor het vijfde jaar op rij waren alle startbewijzen vroegtijdig uitverkocht. Ook tijdens deze jubileumeditie werd de Martinistad op een sportieve manier ontdekt. Mede door het weer, wat zorgde voor goede loopomstandigheden, was deze jubileumeditie een daverend succes.

Foto's Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Groningen 2019

KLM Urban Trail Groningen een sfeervolle ontdekkingstocht met een uitverkochte aantal deelnemers

Op zondag 14 april stonden er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek. Samen met nog 17 andere locaties een groot succes. Geniet van de beelden en van jouw prestatie!

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Groningen Urban Trail 2018

3.500 deelnemers maken een feest van zonnige Groningen Urban Trail

Zondagochtend 18 februari beleefde Groningen haar derde editie van de Groningen Urban Trail. Een recordaantal van 3.500 deelnemers genoot van een heerlijke ochtendzon en een vernieuwd parcours dat deelnemers door 20 bijzondere gebouwen leidde.

Foto's Aftermovie Magazine
2017

Groningen Urban Trail 2017

Tweede editie opnieuw een enorm succes

Zondagochtend 2 april stond de tweede editie van de Groningen Urban Trail op het programma. De tweede editie trok 3000 sportievelingen waarmee het evenement dan ook uitverkocht was. Opnieuw konden de deelnemers genieten van een uniek parcours van 10 km dat hen door maar liefst 22 bijzondere en historische Groningse gebouwen leidde.

Foto's Aftermovie Magazine
2016

Groningen Urban Trail 2016

Succesvolle eerste Groningen Urban Trail

Op zondag 3 april vond onder de allereerste editie van de Urban Trail® in Nederland plaats. Bijna tweeduizend deelnemers ontdekten op een unieke sportieve manier diverse highlights van de stad Groningen. De organisatie kijkt terug op een succesvolle eerste editie.

Foto's Aftermovie Magazine