Zesde editie KLM Urban Trail Groningen letterlijk een echt Gronings feest

images

GRONINGEN - Ruim 2300 deelnemers stonden op zondag 10 april 2022 aan de start van de KLM Urban Trail Groningen op de Ossenmarkt. Zij genoten tijdens de zesde editie van een oergezellige Groningse sfeer met heerlijk hardloopweer. Het parcours volgde de pareltjes van de Martinistad in een bijzondere mix van cultuur en sport.

Deelnemers vertrokken vanaf de Ossenmarkt en liepen door Groningse iconen zoals Simplon, DOT, Forum en de Mediacentrale. Onderweg konden de deelnemers genieten van veel muziek, meer mooie gebouwen en verrassingen zoals een potje salsa dansen. Lopers kozen tussen een afstand van vijf en tien kilometer en kregen bij de finish een hartelijk ontvangst met een ontbijt en medaille. “Het was wederom een geweldige editie met blije gezichten, tevreden deelnemers en toeschouwers op enthousiaste locaties. Zij hebben er een waar feest van gemaakt,” vertelt organisator Johan Meijer van Golazo Nederland.

Kalender 2022
In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Utrecht (18 april), Amsterdam (15 mei) en Den Haag (3 juli). Inschrijven is nog mogelijk. Bekijk de volledige kalender op de website.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.