Inschrijving vijfde editie KLM Urban Trail Groningen geopend

images

Na vier succesvolle edities keert de ongekend populaire KLM Urban Trail Groningen op zondag 5 april terug met een vernieuwd parcours en een vernieuwde start-finishlocatie. Zoals bij elke KLM Urban Trail lopen de deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen van de stad. Vorig jaar was het evenement met 3.600 deelnemers voor de vierde keer uitverkocht.

Voor 2020 is gekozen voor een nieuwe opzet met de start en finish bij de Euroborg, waardoor er een andere beleving van de route en het event gecreëerd wordt. De eerste spraakmakende locatie op het parcours is natuurlijk het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen maar ook het Provinciehuis en de Synagoge keren dit jaar terug in de route. “We willen dit jaar echt een verrassend en vernieuwend parcours,  dat echt anders is dan voorgaande edities. Een andere start-finishlocatie biedt nieuwe mogelijkheden ”, laat Johan Meijer, projectmanager bij Golazo Noord Nederland weten. Alle overige locaties worden stapsgewijs bekendgemaakt. Deelnemers weten pas twee weken voorafgaand aan het event hoe het parcours exact gaat lopen.

Inschrijven
Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Groningen op een andere manier wil leren kennen, is de KLM Urban Trail Groningen op zondag 5 april wederom een absolute must. Er wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven i.v.m. de voorkeur die aangegeven kan worden voor de startwave tijd. Inschrijven kan via de inschrijfpagina.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 12 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Groningen 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer