KLM Urban Trail Groningen voor vierde jaar op rij uitverkocht

images

Zondag 14 april staan er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Voor het vierde jaar op rij is het evenement voortijdig uitverkocht. In 2016 had Groningen de landelijke primeur met de allereerste Urban Trail in Nederland en was het met tweeduizend deelnemers uitverkocht. Het jaar erop stonden drieduizend deelnemers aan de start om de binnenstad van Groningen op een andere manier te leren kennen. De editie van vorig jaar en deze editie tellen 3.500 deelnemers.

De Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn dit jaar de grote trekpleisters. Deze worden op de parcourskaart vergezeld met nog 17 locaties en 2 verzorgingsposten. De start en de finish zijn op de Vismarkt. Hier kunnen deelnemers vooraf hun tassen achterlaten en krijgen ze na de finish een welverdiend ontbijt en een medaille.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

KLM Urban Trail Series
De vierde editie van de KLM Urban Trail Groningen belooft een mooi succes te worden en de organisatie wenst alle deelnemers veel loopplezier toe. Lopers die geen startbewijs hebben weten te bemachtigen en toch mee willen doen aan een KLM Urban Trail, kunnen zich inschrijven voor de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei. Ook Leeuwarden staat voor 23 juni op de agenda. Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM Urban Trail Groningen 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer