Het parcours van de KLM Urban Trail Groningen gepresenteerd

images

Op zondag 14 april gaat de vierde editie van de KLM Urban Trail Groningen van start op de Vismarkt in Groningen. Na Amsterdam en Breda is Groningen de derde KLM Urban Trail dit jaar. Totaal zullen er 3500 deelnemers aan de start verschijnen, de laatste 100 startbewijzen gaan vandaag in de verkoop. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 21 highlights.

Parcours 5 km en 11 km
Eén voor één zijn alle unieke locaties bekend gemaakt en vandaag wordt de hele route gepresenteerd. Deelnemers krijgen net als vorig jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van iets meer dan 5 km of 11 km. De 5 km route maakt het toegankelijker voor beginnende lopers, maar lopen de deelnemers door minder locaties.

De Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn dit jaar de grote trekpleisters. Deze worden op de parcourskaart vergezeld met nog 17 locaties en 2 verzorgingsposten. De start en de finish zijn op de Vismarkt. Hier kunnen deelnemers vooraf hun tassen achterlaten en krijgen ze na de finish een welverdiend ontbijt en een medaille.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

Inschrijven
Voor deze editie van de KLM Urban Trail Groningen op zondag 14 april hebben zich al meer dan 3400 sportievelingen ingeschreven. Er zijn nog maar 100 startbewijzen beschikbaar via de website www.klmurbantrailgroningen.nl.

KLM Urban Trail Groningen 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer