Inschrijvingen 4e editie verloopt snel en nog 7 weken te gaan

images
Op zondagochtend 14 april keert het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Groningen met een vernieuwd parcours. De KLM Urban Trail Groningen telt nu ruim 2000 deelnemers. Er wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven gezien er een limiet van 3500 is.
 
Opnieuw weet de KLM Urban Trail Groningen veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 5 of 10 km door de Groningse binnenstad. Ook de twintig deelnemende locaties, waar deelnemers hardlopend door heen gaan zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor vierde editie.
 
Via Facebook maakt de organisatie wekelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Zo wordt er door het monumentale Provinciehuis, hotel Prinsenhof en het Centraal Station van Groningen gelopen.
 
3500 deelnemers
Vanwege de grote belangstelling wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. 
Volg KLM Urban Trail Groningen ook op Facebook en Instagram.
KLM Urban Trail Groningen: COVID-19 Update

We hebben helaas moeten besluiten alle trails van de KLM Urban Trail Series 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Alle aangeschafte startbewijzen van de editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021.

Lees meer