Binnen één week ruim 1.700 inschrijvingen!

images
Op zondagochtend 2 april start de tweede Groningen Urban Trail. De inschrijving voor dit unieke loopevenement, waarbij door diverse gebouwen en locaties in Groningen wordt gelopen, is vorige week dinsdag geopend en telt nu al meer dan 1.700 deelnemers. Er wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven gezien er een limiet van 3.000 is.
Opnieuw weet de Groningen Urban Trail veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 10 km door de Groningse binnenstad. Ook de locaties zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor deze tweede editie. Van de twintig locaties zijn er zestien nieuw ten opzichte van het parcours van 2016.
Via Facebook maakt de organisatie dagelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Zo wordt er ook door het Platformtheater en de stijlvolle Brasserie de Garage gelopen. Naast bovengenoemde locaties werden deze locaties alvast op het publiek losgelaten:
–    De Oosterpoort
–    Openluchtbad de Papiermolen
–    Groninger Synagoge
 
LIMIET
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden voor deze editie maximaal 3.000 deelnemers toegelaten. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan op www.groningenurbantrail.nl.
Inschrijving KLM Urban Trail Groningen geopend

De inschrijving is geopend. De vijfde editie vindt plaats op zondag 24 oktober 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.