Nieuws

april 2019

maandag 15.04.2019

Urban_Trail_Gro-3.jpg
Bekijk nu alle foto's, de aftermovie en het terugblikmagazine

Wat was het een fantastische vierde editie met supergave locaties en veel enthousiaste lopers! Op zondag 14 april stonden er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Voor het vierde jaar op rij was het evenement vroegtijdig uitverkocht. De stad Groningen heeft zich met een mooi parcours zeker weer op de kaart gezet.

lees meer

zondag 14.04.2019

DSC_0115.jpg
KLM Urban Trail Groningen een sfeervolle ontdekkingstocht met een uitverkochte aantal deelnemers

Op zondag 14 april stonden er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Voor het vierde jaar op rij was het evenement vroegtijdig uitverkocht. De stad Groningen heeft zich met een mooi parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek. Samen met nog 17 andere locaties een groot succes.

lees meer

maandag 08.04.2019

En jij een medaille, en jij een medaille (Groot).jpg
KLM Urban Trail Groningen voor vierde jaar op rij uitverkocht

Zondag 14 april staan er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Voor het vierde jaar op rij is het evenement voortijdig uitverkocht. In 2016 had Groningen de landelijke primeur met de allereerste Urban Trail in Nederland en was het met tweeduizend deelnemers uitverkocht. Het jaar erop stonden drieduizend deelnemers aan de start om de binnenstad van Groningen op een andere manier te leren kennen. De editie van vorig jaar en deze editie tellen 3.500 deelnemers.

lees meer