Inschrijven

Helaas hebben we moeten besluiten alle evenementen van de KLM Urban Trail Series voor 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2021. Je kunt al wel op ons vraag en aanbod-platform kijken of je een startbewijs kunt overnemen. Houd onze officiële kanalen in de gaten voor updates.

ONLINE INSCHRIJVEN

Ook in 2020: 2 afstanden van ongeveer 6 en 10 km. Lees hier meer.

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50
Daginschrijving    € 30,00

Let op: dit jaar kun je enkel het parcours hardlopend afleggen.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 26,50 per persoon.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

Inschrijven

T-SHIRT

Voor de vijfde KLM Urban Trail Groningen is er een functioneel hardloopshirt ontworpen. Je kunt hem direct bij je inschrijving bestellen.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 6 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost voor de 6 km en 10 km

Extra opties

- Een KLM Urban Trail Groningen hardloopshirt voor € 20,00.
MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken.

Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Wil je later wijzigen van wave dan kun je dit zelf aanpassen in jouw account (in de bevestigingsmail heb je het wachtwoord van jouw account ontvangen) mits de andere wave nog niet is uitverkocht. Wijzigen van wave kan tot en met twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.