Inschrijven

KLM Urban Trail Groningen

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Groningen niet anders.

Het is momenteel niet mogelijk om je in te schrijven. Als je op zoek bent naar een startbewijs voor de editie in 2021, kun je kijken of je er een kunt bemachtigen via ons vraag en aanbod-platform.

Tarief (5 of 10 km)

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50
Daginschrijving    € 30,00

Let op: dit jaar kun je enkel het parcours hardlopend afleggen.

GROEPSINSCHRIJVING

Je kunt je ook als groep inschrijven van 10 tot maximaal 50 personen voor € 26,50 per persoon. Indien je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een teamlid aan een bestaand team, lees dan onderstaande handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep 

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam
  • Medaille
  • Ontbijtpakket
  • Gratis tassenafgifte
  • Qoody bag

Extra te bestellen

T-SHIRT

Voor de KLM Urban Trail Groningen is er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen tijdens het inschrijven. Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen door in te loggen op jouw account.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer