Inschrijven

KLM Urban Trail Groningen

De KLM Urban Trail Groningen is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. De 7e editie vindt plaats op zondag 2 april 2023

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

TARIEVEN

Tarief inclusief een tasje met drinks & bites € 27,50
Daginschrijving € 31,-

De inschrijving is op dit moment gesloten.

 

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Vanaf 10 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook inbegrepen. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden.

De inschrijving is op dit moment gesloten.

 

KORTE OF LANGE ROUTE

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5 - 6 km) of de lange route (ongeveer 10 - 12 km) wilt lopen. Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd en de start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. 

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

DEELNAMEPAKKET

INBEGREPEN BIJ ELKE INSCHRIJVING

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor zondag 19 maart)
  • Medaille
  • Een tasje met drinks & bites
  • Gratis tassenafgifte