Inschrijven

KLM Urban Trail Groningen

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Groningen niet anders.

Het is momenteel niet mogelijk om je in te schrijven voor de editie in 2022.  Deze pagina wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie voor handen is.

Tarief (5 of 10 km)

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50

Let op: dit jaar kun je het parcours enkel hardlopend afleggen.

GROEPSINSCHRIJVING

Je kunt je ook als groep inschrijven van 10 tot maximaal 50 personen voor € 26,50 per persoon. Indien je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een teamlid aan een bestaand team, lees dan onderstaande handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep 

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam
  • Medaille
  • Ontbijtpakket
  • Gratis tassenafgifte

Extra te bestellen

  • Een KLM Urban Trail Groningen hardloopshirt voor € 20,-.

T-SHIRT

Helaas zijn de T-shirts voor de editie van 2021 uitverkocht. 

Alle startbewijzen voor editie 2021 zijn uitverkocht.

Wil je toch nog meedoen? Bekijk het vraag en aanbod-platform op onze website.

Lees meer